Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

färger

 

hur många minneslappar hinner jag sudda

oftast gula

där jag kommer ifrån är gult svartsjukans färg

jag är färdig med de röda

de blåa var inte menade som himmelska

det är de i regnbågsfärger jag inte vet om jag vill sudda




Fri vers av cilax VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-08 20:14



Bookmark and Share


    Snölejon
Jag tror att du får sudda... men att de enskilda färgerna kommer tillbaka, för du är inte färdig med färgen du suddar ut. Först när du inte vill sudda ut den, är du klar med den.

Ju fler färger du avklarar, ju starkare blir regnbågen!

Fortsätt, din regnbåge växer!

Men ta det lugnt... Pausa i den regnbåge du redan har.

<3
2013-11-03

  Ordregnspoeten
Man vet aldrig vad som finns vid regnbågens slut. Fint diktat.
2013-09-20

  Ninananonia VIP
Väcker tankar.. som snurrar... spännande..
2013-09-15

  desert star
att sudda eller inte sudda - det är frågan! :)
2013-09-08
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt