Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om vackra ordföljder..förbryller med jämna mellanrum :-) ( på bild en målning av Nicola Slattery )


ljuva ordtoner ( choka )


säger jag: " vackert "

varje gång en stämma når

min strand med sin sång?


ja, säger så till alla

med vacker sång som

smeker örats stigbygel

som ljudlig sammet;


ja, beundrar språk och ord,

pennan bakom dem!


förstår inte riktigt hur

ljuvlighet blir till -

har försökt hitta nyckeln;

glad blott jag tänker på den




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-08 21:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint!
2013-09-10

  Ljusletaren
Gillar ord och jag gillar målningar och jag gillar din dikt/ kram
2013-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran