Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur kan allt fantastiskt egentligen vara så meningslöst? Finns det något jag inte skapar?


Slumpen reagerar

Se, jag ler här.
Slumpen regerar och reagerar direkt.
Byter bana och formar mig igen.

En ändrad riktning, och så det nya jag.
Stannar kanske här ett tag.

Ett rus av det oväntade.
Ett sus av livet innan och efter detta.
Det måste vara det rätta, igen.

Jag skapar i tillfälligheter och blir jag.
En ändrad riktning som gör mig.
Då, nu, sen och igen.




Fri vers (Fri form) av karinhj
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-08 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karinhj
karinhj