Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klarar jag mig





Jag frågar mig själv






Kommer jag klara mig utan dina andetag bredvid mig i sängen

Din förmåga att trolla bort min förbannade ångest
Min mänskliga sobril

Kommer jag klara mig utan dina stora händer som jag älskar så

Din förmåga att få mig att skratta som ingen annan
Min knasiga kärlek

Kommer jag att klara mig utan dig?




Fri vers av Tess74
Läst 252 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-09 09:14



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
usch jag vet inte!!! gör man det, någonsin?
2014-12-05

  Lars Hedlin
JA man klarar sig även då det i början är svårt!
2013-09-10

  Carina Bendix
Ja, visst klarar man sig, men var beredd på abstinensen..;)
2013-09-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Du är stark och klarar dig! Tiden kommer att gå. Men det kommer att göra ont i hjärtat.
2013-09-09

  Angel of love
Berör.. Man är starkare än man tror..
2013-09-09

    ej medlem längre
en stark och berörande text, du har säkert den styrka du behöver inom dig men visst är det skönt att kunna luta sig mot någon ibland..
2013-09-09

  PPQ
så mycket känslor i frågorna så bra
2013-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74