Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller i trans.


Nu är det så där..
Min andning blir häftig och tung, du är för nära.
Känner dina händer som smeker min rygg..

Blundar, andas, njuter!

Vill ha allt,vill ha mer.

Lyfter upp mitt hår och känner dina läppar snudda min nacke.
Känner dina andetag.
Jag faller i djupare trans.

Din hetta din lust strålar om dig.

Våran värme sprider sig mellan våra kroppar.
Tillsammans brinner våra eldar.

Vår njutning,vår lust,vår kärlek.













Fri vers av Angel of love
Läst 1033 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2013-09-09 11:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här kokar lusten, kärleken och glöden,
en välbalanserad brygd av glädje..
2019-11-07

  Amari
Jösses!
Texten kan ju användas som förspel, så erotiskt laddad som den är.
Vacker och igenkännande!
Kanske därför den känns så laddad för mig...
2015-11-04

  peppermint
Ja, det är ju så det är. Bra skrivet!
2014-07-06

  H.C.B
haf har tändare ;) puss
2014-04-12

    ej medlem längre
Grattis till placeringen!Himla bra författat!
Kram
Z
2013-09-16

  Tess74
Aj jag brände mig! Och jag älskade det. Lär nog läsa igen ;) Love it
2013-09-16

    ej medlem längre
Glödhet text, om den underbaraste känsla som finns....
2013-09-11

    ej medlem längre
glödhet text...fint
2013-09-10

  ULJO
Vilken hetta och vilken passion
2013-09-09

  Lars Hedlin
Härligt underbart med sådan lust och kärlek....
2013-09-09

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvliga stunder...tillsammanseldar låter hett och härligt...
2013-09-09

  Fem hjärtan VIP
Vacker och underbart het passion!
2013-09-09

  Christer Foghagen VIP
Välskrivet och vackert
2013-09-09

    ej medlem längre
Den känslan.... Svettigt bra beskrivet!!
2013-09-09

    Dan Myrbeck
Läsarna faller nog åxå i trans!
2013-09-09

  Ole Sunnerfjell
Ja, då kan inte ens grillbriketter konkurrera.......
2013-09-09

    ej medlem längre
Vad varmt det blev här då...måste nog ta av mig. *L* Härligt skrivet!
2013-09-09

  Nina.H
Passion när den är som bäst!
Underbart skrivet!
2013-09-09

    ej medlem längre
ja vad säger man - längtan, passion och hetta, så fint...
2013-09-09

    ej medlem längre
ja, vad kan man annat än säga..
en mycket väl avvägd.. och
vacker text!
2013-09-09

  aol
underbart skaldat,
2013-09-09

  Lars E Jönsson
Underbart
2013-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love