Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pendang till "Utan Öl..." av Lone Wolf

 

just här vid denna krök är floden vadbar, nu

jag kan inte skylla på något, valen får mening

en tanke dyker upp

det är vadbart även för dig

det håller inte att mötas halvvägs en av oss ska över

om livet och ödet skall mötas

jag väntar nog på dig




Fri vers av cilax VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-09 14:22



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Förundras över den här som säger en hel del, men kanske beror det på hur den som läser tolkar det. Jag uppskattar den mycket.
2013-09-20
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt