Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråsten

Stenen brann
för sådan var tiden:

lätt att ta eld
glupsk på glöd

i den sista kvällen
i de gamlas land




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-09 16:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh ... häftig!
2013-09-10

    ej medlem längre
Skönt vara glupsk på glöd!

Ser just den där stenbumlingen, men där är glöden de fallna lönnlövens brand, mossan och lavarnas kryp över urbergsgruset...
2013-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP