Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför gammal kärlek inte rostar


Tror jag vet

Är den gjord av

rostfritt material?

Nej...men den

har inte utsatts för


påfrestning

där den ligger

skyddad

i obruten förpackning






Fri vers av Balans
Läst 311 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-09-09 17:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillas absolut!
/Vargen
2013-09-24

  Quasimodo
Kärleken??
2013-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Balans