Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att gå i ide







Såg du mig när jag föll. Jag gled förbi dig lite sakta. Som i slowmotion. Men du var nog upptagen med nåt annat. För i din värld finns det alltid nåt annat. Och jag är bara en spillra av mitt forna jag. Tuggar på en matbit. Sväljer. Det smakar ingenting. Och varför bryr jag mig ens om att tvätta mitt hår. Jag känner mig ju så smutsig i vilket fall. Varför inte falla i dvala. Vintern är ändå snart här. Det går fort. Vita täcken döljer snart gräsmattan utanför på gården där barnen brukar leka. Och jag tänker gå i ide. När våren sen spricker upp igen vaknar jag som en liten puppa och slår ut till den fjäril jag alltid borde vara.




Fri vers av Tess74
Läst 285 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-09 18:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA ibland behöver man kanske gå lite i ide själv..;)
2013-09-10

    ej medlem längre
Hösten talar.
2013-09-10

    ej medlem längre
Älskar slutet. Du är så värd det.
2013-09-10

    Dan Myrbeck
Att gå i ide
är ingen bra idé!

P.S. Björnkram! D.S.
2013-09-09

  Carina Bendix
Sorglig, vacker, berörande och hoppfull text. Fint slut.
2013-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74