Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är nu eller aldrig som gäller


För den här chansen lär inte dyka upp igen

i första taget

Så det är bäst att jag bara tar vara på den

Smider medan järnet är varmt

Bara går fram till henne lite kallt och frågar om

hon vill ha lite sällskap med på vägen

hem till porten

För det är ju ändå mörkt och svart ute

så här sent på kvällen

Och hon vet ju genom sina vänner att det är jag

som är Ken

Den som nu är villig att göra henne den tjänsten

Följa med henne en bit på vägen för att ha

en liten chans att flörta och lära

känna henne lite närmare

För det värsta som kan hända är att jag får ett Nej

Men okej!

Jag går fram till henne nu...

Ken Cassel
9/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-09 19:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hur gick det...? Det måste ju ändå va skönt att få sällskap i mörkret...
2013-09-09

  peter markurth
lycka till min vän.....

bra text
2013-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel