Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i mönster som inte finns.


Fantastiska tillfälligheter

Fantastiska tillfälligheter,
som det heter,
i mönster som inte finns,

Jag skapar dem,
i det jag minns.

Och nu i det nya.

Jag står oförstående,
men fortsätter stå så.

Ett tag till,
helt still.

Sen förändras allt.
Vill ta det kallt,
men det är ju allt.

Så jag springer,
ikapp med det gamla och nya.





Fri vers (Fri form) av karinhj
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-09 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karinhj
karinhj