Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den fria världen


Jag kommer att ta din hand i min hand medan vi

promenerar lugnt och sansat genom ljuset

bara du följer med mig genom mörkret då jag ska

guida oss igenom natten

För jag känner till den här riktigt oroliga trakten

där allt kan hända och där allt sker

Men om vi lyckas att ta oss igenom natten och ljuset

där bortom behöver vi aldrig komma tillbaka

till det här helvetet något mer

För där bortom ligger den fria världen, säger han

övertygande till henne medan han

håller på och ler

Så du kan lita på mig...

Den fria världen!

Ken Cassel
9/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-09 20:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt bra text...
2013-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel