Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
o-göra är också ett göra


och plötsligt händer det

 

Det är bra att allt är på sin plats, sa kategoriseraren och sorterade noga.

Samtidigt som irritationen på rutinernas tristesstyngda återkommande som vardagsgöra, inte precis lättade sinnet förstås men,

det är bra att allt är på sin plats ändå, tyckte han. Sorterade vidare

 

klagande över tråkigt liv

 

så om man nu önskar förändring

varför fortsätta som man gör

 

(eller önskas bara

likasinnades uppmärksamhet)

 

vem vet

ibland är det bra att låta blir att göra det man gör

 

som att hålla käft

för att bryta en rutin

 

plötsligt händer det även en kategoriserare

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-09 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri