Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Du får inte vara i mitt rum! Ut!

- Du får inte vara i mitt rum! Ut!
Så var det hela kvällen med största brorsan.

Lässtunden under protest.
- jag vill spela min iphone istället. Jag skriver! Ut!

Men han kom ändå och njöt av närheten och berättelsen.

Efter det var det jobbtimmar kvar för mig.
Lillebror bekynrade sig för att sova ensam.
Lampan tänd när jag gick för att sätta mig vid skrivbordet.

Efter en lång tid. Längre än beräknat och ovanligt lugnt och tyst i från
lillebrors rum, så går jag för att lägga mig.

När jag förvånat möts av mörker och tänder lampan, ligger
storbror i lilebrors säng och sover gott.



Bröder ställer upp för varandra när det så behövs.

Tack för påminnelsen om att vi hör ihop, att vi vill
varandra väl, trots vår trötthet i vardagen.




Prosa av Sanna i badet VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-09 23:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Åh, så fin syskonkärleken kan vara och så bra berättat...
2013-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP