Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag vore en apa


så skulle jag bara stå här och gapa

Vara en terrorist och skrika högt och tydligt

åt allt och alla

Skulle inte göra skillnad på någon människa

Bara göra alla människorna helt galna

Irriterade

För hörru du din jäkla flata

Vart ska du nu någonstans

Ska du hem till din väninna nu och slicka hennes fitta

Snälla du, får jag jag följa med och titta

Och du där din ragata som står därborta ska bara

ta och hålla käften

För om mitt arsle vore lika fult som ditt ansikte

så hade man blivit tvungen

att skita i mörkret

Skämmigt värre

Ahhhhh

Men vad gör ni?

Sluta genast upp med det där

Dumma människor

Nej, släpp mig

Nej, Nej, Nej inte in i buren igen...

Om jag vore en apa!

Ken Cassel
10/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-10 00:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
haha satan va bra! Högsta poäng
2013-09-10

  peter markurth
asg,
2013-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel