Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnas min älskade! Bild Google


Det finns ett rum i Ditt hjärta.


Det finns ett rum

i Ditt hjärta

som bara

är för mig


Du har kommit

till en gräns


det bara

kommer

att finnas


jag


i Ditt hjärta


Där får jag vara

så länge Du lever


Öppnar mitt

hjärtas rum

för Dig


Och jag älskar

Ditt hjärta

så länge

jag lever




Övriga genrer av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-10 12:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Så kärleksfullt skaldat
2013-10-06

  Lynx63 VIP
Så fin, gillar.
2013-09-10

  aol
underbart så ömt skaldat i stor kärlek,
2013-09-10
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos