Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i en sång om vatten sol och ängar

jag har alltid tyckt att det enkla är vackrast
att det inte ska vara så svårt
när det värsta jag vet är komplikation och prestation
jag är trött på längtan trött på att tro på att imorgon är den dag jag hoppades på igår
jag är trött på att behöva veta mer än vad jag tror

hösten är en längtan 9 månader om året
allt jag önskar är att det skulle kännas lite mer
och kännas lite mindre av det som känns





(titeln kommer från olle ljungströms låt vatten sol och ängar)




Fri vers av skuggömma
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-10 16:16



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra!
2013-09-10
  > Nästa text
< Föregående

skuggömma
skuggömma