Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oinbjuden

Föddes den vilda mustangen
på prärien
som fri?

Är det något vi gör oss till
eller något som går förlorat
längs vägen?

Är det möjligt att vara höjdrädd
fast man kan flyga?

Jag är
oinbjuden.
Jag är utan allting som består

Och i alla påbörjade förhinder
faller jag utan tillit
i ett slag alldeles för hårt.




Fri vers av skuggömma
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-06 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skuggömma
skuggömma