Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bestå öga, bestå.

Inatt drömde jag om varenda millimeter hud
av dig
som inte är min.

Det är så mycket där ute som skingrar.
Ändå vaknar jag varje dag med tankar på dig
som bara är mina,
och fast du är så
ansträngande
för mitt blodomlopp
och att jag ibland tror att jag imploderar.

Så vill jag nog inte upphöra att
tänka på dig
vill inte sluta sakna dig
vill aldrig sluta ha dig
i
mig

vill aldrig att du inte ska vara min.






Fri vers (Fri form) av skuggömma
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-02 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skuggömma
skuggömma