Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en härlig hästdimmabild; copyright Spanaren


dimman ( tanka )




dimma - sikten är


mindre än en kilometer,


luften bemängd med


små vattendroppar; hästar


betar ( tredjedel av dygn )




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-10 18:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert
2013-09-11

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2013-09-11

  ResenärGenomLivet VIP
Dimman gör att hela naturen förändras...den blir lite mystisk tycker jag...man undrar vad som gömmer sej där...
2013-09-10

  Ljusletaren
Tack ... så fint du fick till det omkring min bild/ kram
2013-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran