Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan kontroll





Du kysste mig
Som att vi skulle dö alldeles för tidigt

Jag njöt av din tunga
Den smekte mina läppar
Förgiftade mitt sinne

Mörkret runt omkring oss blundade
När vi tappade kontrollen




Fri vers av Tess74
Läst 268 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-10 22:01



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
suveränt
2013-09-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Mörk passion med stänk av farlighet!
2013-09-11

  Lars Hedlin
Wow hetta!
2013-09-11

    ej medlem längre
Farliga krafter som kan ta vem som helst...Bra!!!
2013-09-10

  Carina Bendix
Bra beskrivning av Den Stora Passionen. ;)
2013-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74