Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland skrattar jag själv också åt mina felstavningar


nöjd med det svenska ordet " vingly " ( choka )



ni vet ej hur



jag har det - kan skriva " vingly "



och vara helt nöjd;



om någon orkar fråga:



skall det stå så?? då



säger jag: tack!! var litet trött,



skall rätta till vinglig nu.




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-11 22:59



Bookmark and Share


  anits VIP
Så härligt du leker med orden
det är trevligt att läsa
2013-09-13

  Ljusletaren
Säger som Lars att du ska leka med orden.
Gillade ditt ord "vingly" så mycket att jag nästan skulle vilja spinna vidare på det *ler* Fint ord/ kram
2013-09-12

  Lars Hedlin
;) leka med orden
2013-09-12

  Yrre VIP
Svengelska nästan men ett helt ok ord som jag genast lägger till i ordarsenalen!
2013-09-12

  Marianne Räf
Haha, den var gullig
och rolig! :D
2013-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran