Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten kallar på mig!


Så nu är det dags för mig att dra ut och

ströva omkring

i den stora staden mer vaken än trött

medan människorna i sina hem sover så sött

För ute är det ju ändå ganska så dött, säger den lilla

svarta katten med en mild röst

Men så går vi också mot kallare tider då det snart

blir till höst

Sedan så tar katten enkelt på sig den lagom

slitna hatten ifrån hatthyllan sin i hallen

och på dörren öppnar den låsta haspen

och försvinner ut i natten där mörkret och lugnet

som råder alltid ger honom en innerlig tröst...

Natten kallar på honom!

Ken Cassel
10/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-10 23:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...vissa är "nattdjur"...dom är ute när det är lugnt och stilla och tyst...fin text...
2013-09-11

  aol
gillas bra text vännen,
2013-09-11

    ej medlem längre
Bra text katten...var försiktig där ute! *L*
2013-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel