Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Go rebels


På linjen

Till vänster till höger
jag står ibland bröder.

Axel mot axel
vi strider och blöder.

Försök bryta min vilja
och knäcka min kropp.

Genom mörkaste dagar
jag vägrar ta stopp.

När morgondag komma
och mot striden vi gå.

För att kämpa bland kämpar
då jag vet var jag stå.

På fältet bland bröder
iförd Dalecarlia blå.




Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-25 04:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP