Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hann aldrig lära känna


min mammas mormor medan hon levde

eftersom jag inte var född då på den tiden

Inte ens påtänkt

Men jag undrar vad hon hade tyckt och tänkt

om mig om hon hade levt idag

För med de värderingar de hade då så kanske

hon inte på mig hade varit så glad

Men som sagt var

Tiderna förändras och vi med den

Något som jag numera har förstått med tiden

Med åren som har gått

Underförstått...


Min mammas mormor dog när hon var sextiotre år

gammal då min mamma var

endast fem år gammal

Frid vare hennes minne...

Ken Cassel
11/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-11 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel