Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salta tårar från himlen.

Efter kvällens pingis träning står bästisarna Agnes och Melissa ( jag) ute i regnet.
Regnet öser ner.
Melissa håller vattenflaskan rakt ut i vattnet.
Den fylls med regnvatten som Melissa dricker sedan.

- Vad smakar det frågar Agnes
- Vanligt vatten dock lite salt
- Salta tårar från himlen säger Agnes




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Invisble-girl
Läst 144 gånger
Publicerad 2013-09-11 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Invisble-girl
Invisble-girl