Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarens visa

Gräset,
otroligt grönt,
vajar med vindens lekande.

Barnen,
skrattar, jublar,
och ler som solen blänker.

Sjön,
Glittrar av solens långa strålar,
Änder simmar och doppingar dyker.

Blommorna,
växande med sina olika kulörer,
Sticker ut i sina nyanser.

Sommarens naturliga visa.




Fri vers (Fri form) av Invisble-girl
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-19 13:34



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
....och en härlig tid är det att leva............
2014-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Invisble-girl
Invisble-girl