Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Charader, Tvillingen min som inte finns.

Mitt namn är,
Tuva,
men egentligen Melissa.

Vi ser identiska ut,
Fast det är vi inte,
Vi båda har olika viljor.

Alla bara ljuger och spelar med olika känslor i sina spel,
Då kan väl lika väl `vi´ göra det också.

Ena vill bara vara sig själv,
Osynlig som genomskinligt plast,
Hon som är tillbakadragen och rädd för omvärlden.

Den andra vill vara en lögnerska,
Byta identiteter och mystisk.
Hon som gärna ler lite extra sött och älskar adrenalin kickarna.

Någon gång måste detta ta ett slut,
Idenetitets panik gott folk.




Fri vers av Invisble-girl
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-18 13:20



Bookmark and Share


  axveronika
Eller embrace them all
2014-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Invisble-girl
Invisble-girl