Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är världen påväg?

Jag vill bara blunda från allt,
Men vi måste se verkligheten,
För att vi ska kunna påverka denna 'undergång'.




Fri vers (Fri form) av Invisble-girl
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-26 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Invisble-girl
Invisble-girl