Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina händer

Släpp dina fagra dalar
Låt dem falla i mina händer
Du delas mellan mina fingrar
Jag ser dig

Jag visar upp dig för solen
Du klättrar upp mot ljuset
Blomstrar bland mina fåror
Du värms, du bränns

Glöm dina dunkel
Lämna ärren på mina händer
Låt dig skingras mellan mina fingrar
Frigör dig

Jag plockar itu dina krämpor
Försöker slänga dem på marken
Men de fastnar under mina naglar
Du smutsas ned

Jag griper hårt omkring dig
Du kryper ihop i fosterställning
Jag ser bara dina konturer
Du försvinner bort

Jag öppnar mina händer
Mina handflator skriker tomma
Svärtan i mina fåror
Luktar som du




Fri vers av Jaleiyah
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-12 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jaleiyah
Jaleiyah