Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vika poesi-dikt (nr 2) som jag och min far komponerade. Vi skrev varannan rad, med bara sista ordet i raden innan som ledord. Olika uttryck i en sammanflätad dikt.


Långa nätter trampar in (Vika poesi-dikt)

Jag singlar slant
med resterna av det omkullkastade minnet,
som landar lätt i handen.
Kyler ned fönstren där fåglarna skulle upptäcka
allt som är vackert.

Jag finns inte längre i mitten av mitt hemliga kustland,
bara släppa lös mina stämbands konvulsioner,
och fastna i diskussioner.

Långa nätter trampar in
i mitt oskuldsfulla huvud.




Fri vers (Fri form) av Jaleiyah
Läst 395 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-05 20:14



Bookmark and Share


  jimmy welleby
Underbar sammanvävning:)
2016-11-07

    ej medlem längre
Kul grej som ger spännande dikter.
2016-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Jaleiyah
Jaleiyah