Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför ska det vara så svårt ändå


att träffa på en kvinna som en annan

är på samma nivå

Något som jag tycker är både tråkigt och något

som jag har det svårt att förstå

För varför är det så?

Kan det vara så att det är mig som det är fel på

Men det vill jag ju inte gärna tro

Så vart ska jag vända mig för att hitta denna

förtjusande kvinna som tydligen

är så svår att nå

Så vad ska jag behöva göra och vart måste jag gå

Eller kan det vara så att den rätta för mig

sitter precis alldeles framför mig

då det är en av de så vackra hallåerna

på Tv två?

För om det är så

Gör sken av dig och säg det då

För om du är den rätta för mig

Vad bra vi två kommer att må

då det inte finns någonting som vi inte

kan göra för varann

Och då vi kommer att gå där lyckliga

hand i hand i skymnigen

i paradisets land..

Ken Cassel
12/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-12 08:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Din text är som en längtansfull suck...
svårt att ha tålamod när tiden går...
hoppas för din skull att hon dyker upp snart...
2013-09-13

  Sofhia Wirström
fina rader
om att hitta kärleken

2013-09-12

    ej medlem längre
Väldigt fin och ett rop efter någon...
2013-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel