Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar och Is

I mitt hjärta bodde du
Gav mig ro där smärta såtts.

I min famn finns spår av din doft
förnimmelsen alltid nära men nu så långt bort.

Kylan som lämnats kvar
fryser mitt innre till is.

Ensam står han kvar
det som saknas nu är tårar och is




Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-12 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP