Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han sökte kontakt med det motsatta könet


Ögonkontakt

Men ingen tjej eller kvinna titttade åt hans håll

då han blev ledsen i ögat och kände

inget annat än en vanmakt

Kände sig ratad som om han bara

hade gått till slakt

Och bara för det vart han helt nere i sina dojor

vilket djävulen genast lyckades snappa upp

För genast var djävulen där framme för att

med honom slå en djävulsk pakt

Att om djävulen fixade honom en vacker

förtjusande kvinna som i första hand

tog hand om honom så skulle han i sin tur

en dag få betala tillbaka den tjänsten

till djävulen i all hast

Hjälpa djävulen att måla planeten våran

lite mera svart

Vilket han accepterade glatt

Bara han nu får sin kvinna någon gång idag

För han vill helst ha henne innan det ute

blir alldeles mörkt och svart

Innan det blir natt då han måste säga

God natt

För är det så får det hellre vara..

Ken Cassel
12/9-20




Fri vers av Ken Cassel
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-12 13:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja då får det vara...väl skriftat!
2013-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel