Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Udda är jämnt

 

Matematik är

 

 

inte min grej

 

 

 

 

  udda får vara jämnt




Bunden vers (Haiku) av anneluca
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-03-07 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anneluca
anneluca