Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


65.Tätt

Natt
händer snuddade
vid läppar
svindlande hjärtslag lamslog kropps rörelser
hårt rått kött
sökte mjuk blöt blomma
bruten andning skärrade sig i oron
två hetta brinnande kroppar av köttklumpar

Bränner sig i " Kärlekens Ande "







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-12 19:11



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Det skapas ödmjuka nakna bilder i mitt sinne.
2013-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP