Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid

Behovet
att förklara


Mig
mina bilder
mitt språk


Det fjärilslika
i
mig
väger alltid tungt
i din atmosfär






Fri vers av surface to air
Läst 440 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-09-12 22:33



Bookmark and Share


  Annatula
Vilket atmosfär sedan!
Fint.
2013-12-29

  Wilkans
"Det fjärilslika
i mig
väger alltid tungt"

Klockrent, på så många sätt =: )
2013-10-14

  Mattias Alveteg (Lavtege)
Spännande ordvändning. Först läste jag "väger alltid tungt" = är betydelsefullt, men sen såg jag en motsatt betydelse.
2013-09-14

    ej medlem längre
Att vilja förstå - detta onödiga ok. Att inte acceptera varandet -
2013-09-13
  > Nästa text
< Föregående

surface to air
surface to air