Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..och förstår ju endast för att jag redan kan det där.. :D *skuttar snabbt iväg*


intressant, men avog; attans hare

stötvisa analyser säger mig att hoten, skräcken och ångesten om att bli analyserad endast finns i de som själv analyserar eller har blivit hårt negativt analyserad

 

men tänk om jag bara vill lära känna dig då

 

ordet analys
frys fara frys
det är vinter

 

lys mara lys
det är sprintertakter i båd för och akter

 

mordet nyss
på en vänskap

 

kyss mig på mitt egenhändigt utvecklade lexikon
att du vet vad jag snackat om

 

rys du bara rys
det är vinter i min analys

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 550 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-12 22:59



Bookmark and Share


  H.C.B
smyg dialys
2016-05-20

  axveronika
Läcker!
2013-10-27

    Svarte Petter
bra, men skuttande
2013-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri