Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där kärleken är


Det är där som man vill vara

Frodas

För där är man alltid välkommen att hälsa på

För när man kommer dit känns det som om man

är hemma

För man är inte ensam

Man är åtminstone två

Och det känns ju mycket lättare att vara ensam

om man är två

Så där kärleken är

Dit vill jag gå...

Ken Cassel
12/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-12 23:30



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vackert
2013-09-13

  Lynx63 VIP
1+1=2
Hurra så bra...
KRAM :)
2013-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel