Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hetta

 

solen så het

och vinden

vandrar mjuka fingrar

över min kropp

leker lite här, smeker lite där

som lätta fjädrar över huden

rör cirklande runt vinterbleka bröst

rör sig över mig

ja, solen är så het

så het

jag kan inte värja mig




Fri vers (Fri form) av Rosmarin
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-13 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin