Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POFF!!!


Känslan när du nuddar mina läppar.

Smaken av din sötma som sprider sig i min mun.

Det bubblar och ruset sköljer över mig....

Jag sväljer dig!

Med ditt sällskap kan allt kännas så lätt.

Jag känner mig förförd och lycklig.

Du förändrar mig,allt känns så lätt i din närhet.

Din berusande iver leker med mitt sinne.
Du gör mig kärleksfull och vacker.

Jag höjer mitt glas igen och utbringar en

SKÅL MINA VÄNNER

Ikväll är det jag och min champagne.




Fri vers av Angel of love
Läst 525 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-09-13 17:44



Bookmark and Share


  Connie
Vilken skön text, älskar metaforer!
2014-04-28

  Armo
En sådan härlig analogi, för kärlek kanske eller sex? Du skriver vackert!
2013-09-16

  petter rost
... och jag höjer mitt simpla Durexglas med rötjut på box - men min återskål till dej är inte mindre god för det!
2013-09-14

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt skrivet med en glimt i ögat...hoppas du får en trevlig kväll...
2013-09-14

  Lars Hedlin
Bubblor som berusar gott i själens varma djup ;)
2013-09-14

  erkki
Att svälja den man älskar? Jovisst! det vet ju varje stekelhona! (Vilket sexliv!)
2013-09-13

  ULJO
Härlig text
2013-09-13

    ej medlem längre
Skål själv ;) ..och låt korken flyga vart den vill, kanske dit ödet vill ;)
2013-09-13

    ej medlem längre
Låt mig få vara champagnen ikväll...haha
Härlig text!
2013-09-13

    ej medlem längre
mmm... skål min vän.. lite avundsjuk är man på champagnen..
2013-09-13

    ej medlem längre
Härlig text... Skål!! =)
2013-09-13

  Fem hjärtan VIP
Jag vet inte varför, men jag började tänka på..hm..;) Fyndigt och helt underbar text!
2013-09-13

    ej medlem längre
Skål, för livet, kärleken och lusten
2013-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love