Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerade texten första gången hösten 2011 under alias "Inte som förut"


Resonansen

Du

En melodi jag hört förut
en aspekt av dåtid
existerande i nutid

Sånger sjungna genom tid och rum
Skapar resonans
I mig
För dig

Här under stjärnorna tätt intill drömmarna
och du




Fri vers av surface to air
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-13 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

surface to air
surface to air