Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se dig!

se dig

se en tår

se en själ

se en ängel

se himmelriket..











Fri vers av Morgan
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-13 20:35



Bookmark and Share


  Gudinnan VIP
vad bra. :-)
2013-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan