Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För ett par nätter sedan...


När kväll blivit natt

 

 

 

 

det är kväll

jag sitter i mitt sovrum

på min säng

fönstret står på glänt

och i mitt öra

hör jag din röst

du pratar på

tusen ord i minuten

byter ämne varannan mening

och jag sitter bara där och lyssnar

jag ler

jag skrattar

för du är så söt när du pratar

 

vi diskuterar allt mellan himmel och jord

vi delar tankar och åsikter

håller inte med om allt

men angående det mesta

det viktigaste

så tycker vi likadant

 

kvällen har blivit natt

och du har blivit trött

du är avslappnad

du är du

underbar

 

och varje ord

varje andetag

varje ljud du gör

får mig att önska

att jag var där

 

för då skulle vi aldrig behöva lägga på

jag skulle inte behöva sakna din ljuva stämma

jag skulle slippa längta efter ditt hjärta

 

men dina gäspningar avlöser varandra

till slut säger vi god natt

men inte förrän du lagt på

vågar jag viska

mitt hjärtas innehåll

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 569 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-09-13 21:24



Bookmark and Share


  Eliza-69
vackert så
2013-09-29

    AA VIP
Vackert...
2013-09-18

  Rozsi.kovacs

Helt lysande
2013-09-17

  aol
igenkännande och ömt fint skaldat här,
2013-09-15

  ständigtkaos
Så himla vackert!
2013-09-15

    ej medlem längre
Du skriver så fint!
2013-09-14

  Palett
Vacker ömsint text !
2013-09-13

  Elliinor
Men åh! Varför är inte fler som dig??

Fiint!
2013-09-13

  Carina Bendix
Mycket vacker!
2013-09-13

    ej medlem längre
En text att tycka mycket om - och det gör jag!

2013-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP