Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig på det rätta sättet


Hur ska jag få dig att älska mig

på det rätta sättet

Det kärleksfulla och ömsinta sättet

Och inte då bara i sängen medan vi

håller på och knulla

För även utanför sängen måste det funka

då vi gör andra saker tillsammans

För är man tillsammans med någon

så gör man just det

Pratar och umgås precis överallt

För annars är det ju inget riktigt förhållande

Så vad ska jag nu behöva göra för att få dig

att älska mig på det rätta sättet

Så som jag vill bli älskad...

Ken Cassel
14/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-14 00:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ett förhållande behöver fungera på alla områden...precis som du vill...så fint skrivet...
2013-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel