Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
grön och vit impression


Grönt med vitt

 

plötslig rad

 barn över gångbron

illgröna västar

armar och ben

dansar

 

nedanför ängar

insamlat hö

 vita paketen

 mjölktandrader

 

hösten räknar in

 

 




Fri vers av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-14 08:15



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Härliga bilder!
2014-03-24

  agneta pichler
ja äntligen

kurra ihop sig...
njuta en stund
2013-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP