Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

67.Puss på munnen ...nej tack

Vilken är munnens

VIKTIGASTE

funktion ?

Äta ...prata eller röra andras munnar
Ingenting i kroppen har så många syften

som LÄPPAR...

Hm...Puss på munnen ?

Jag ska fundera först.......






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-14 11:59



Bookmark and Share


  Ronny Berk
hur utföll diktarjagets fundering ?
2014-04-19

  träsnidaren
Mycket fint... Puss puss!
2013-09-30

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Usch jag skulle inte pussa någon på munnen om jag får 100 tusen kr kontant för varje minut puss, det är äckligaste jag vet. Franchis puss är acceptabelt, Puss på munnen ...nej tack!
2013-09-14

  aol
puss är väl inte viktigast men god att få,ler
2013-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP