Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gjorde mig till en riktig ängel.



Du ber mig lägga mig naken på bordet.
Du frågar om du får ge mig en kyss.
Hur ska jag kunna neka dig, jag älskar dig ju..

Plötsligt från ingenstans hugger du kniven rakt i hjärtat..

Varför?

Ser på dig och ja du är förändrad.
Du drar ut kniven som skär mot mitt hjärta.
Och hugger sen det dödade hugget.
Mina ögon dör med en sista blick på dig.
Mitt blod fyller golvet och du vänder dig om och går iskallt därifrån.


Vad hände..?

Varför gjorde du mig till en riktig ängel?




Fri vers av Angel of love
Läst 951 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2013-09-14 18:11



Bookmark and Share


  Amari
För våldsamt för mig.
Ville egentligen inte läsa till slut...
varför lockas man ändå att göra det...
Märklig jag är!
2015-11-04

  Dandelion
Änglar finns inte
gråter inte
lekande stål
inget tål
2014-12-21

  M M Mannheim VIP
Ett varför som jag hoppas du en gång får svar på.
2014-05-27

    ej medlem längre
Stark dikt som verkligen känns.
Du skriver otroligt bra.
Bokmärks:)<3
2013-10-15

  Christer Foghagen VIP
Stark text!
2013-09-16

    ej medlem längre
Bister sanning
Kärlek öppenhet
omvandlas till
smärta
svek
sorg
Du är inte ensam vännen
fler har klivit rakt ut
i minfältet.
Kram
2013-09-16

    ej medlem längre
Stark metafor.

Träffar rätt.
2013-09-16

    ej medlem längre
Stark och känslosam text.. Det skär i hjärtat...
2013-09-15

  aol
vilket djup vilken smätrta, så stor poesi,
2013-09-15

  petter rost
Hoppas och antar att detta är en fantasi Angel, en kanske möjlig bild av ett stigma!? Din text är ett melodram - men ibland är melodramet verkligare än det förfinade, det tar, det slår. Därför min önskan. Men du, vad är en riktig ängel...
2013-09-15

  Lars Hedlin
Berörs djupt känner smärtan i orden
2013-09-14

  Fem hjärtan VIP
Huuu, Du skrämmer mig...!...:)
2013-09-14

  ResenärGenomLivet VIP
Hu, så brutalt...som en hemsk mardröm...
2013-09-14

    ej medlem längre
den här gjorde riktigt ont..
2013-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love