Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtryck i mahogny (eller: När hon fick Pinocchio att ligga på rygg och ljuga)



lågmält scanderades det
att tunna skinkor
i nya förpackningar
är lättare att ta isär

men då slogs det nävar i flator
för här skrivs endast dikter
om barbord












Fri vers av Burläsk
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-03-08 07:46



Bookmark and Share


  småbusig
under bar lek med ord (...är man som mest naken ;)
2006-04-09

  Kierkegaard
kan du inte skriva en kommentar till denna? gillar språket, rytmen. ska skriva ut den och försöka mig på en tolkning sen.
2006-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Burläsk

Mina favoriter
Rasputin
skalenligt