Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad ?

vad döljer sig bakom ditt leende

vad är det som gör dig så åtråbar

vad gör du med hjärtat

vad är det som gör att längtan gör ont

vad är det som gör att jag vill ha dig här hos mig,




Fri vers av Morgan
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-14 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan